Cautare

632 de rezultate pentru "facturi bebechi sergiu" (2.80 secunde)
Capii afacerii sunt personaje controversate, implicate in businessuri cu Sergiu Bahaian. ... Bartic - partener cu Sergiu Bahaian Cel mai vizibil dintre cei implicati in aceasta afacere a fost Maricel Bartic.
La trecerea lui Sergiu Nicolaescu am ales sa nu scriu nimic. ... Nu am fost un pasionat de Sergiu Nicolaescu, daramite un admirator, dar raman la parerea ca Osanda e unul dintre cele mai bune filme romanesti.
Mircea Badea ii ataca pe cei care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu Mircea Badea a lansat un atac dur la adresa celor care sunt impotriva incinerarii lui Sergiu Nicolaescu.
Nicolaescu, un executant al propagandei lui Ceausescu Cristian Tudor Popescu nu a fost miscat de opera lui Sergiu Nicolaescu.
Un anotimp intarziat Radu Sergiu Ruba s-a nascut la Ardud in judetul Satu Mare in anul 1954. ... Autor de mai multe volume de proza si de poezie, Radu Sergiu Ruba este prezent la Editura Humanitas cu volumul de povestiri O vara ce nu mai apune.
- Ciprian Porumbescu (regia Gheorghe Vitanidis, 1972), - Cu mainile curate (regia Sergiu Nicolaescu, 1972) , - Ultimul cartus (regia Sergiu Nicolaescu, 1973), - Stefan cel Mare-Vaslui 1475 (regia Mircea Dragan, 1974), - Fratii Jderi (regia Mircea Dragan, 1974), - Roscovanul (regia Francisc Munteanu, 1976), - Nea Marin Miliardar (regia Sergiu Nicolaescu, 1978) , - Secretul lui Bahus (regia Geo Saizescu, 1983), - Neinvinsa-i dragostea (regia Mihnea Columbeanu, 1993), - Bani de dus, bani de-ntors (regia Al.
Artistul este nimeni altul decat Sergiu Istrati aka. ... Vreau sa le multumesc lui Sergiu Istrati si Ivan Caragia pentru aceasta colaborare minunata.
Magda Marincovici) O interventie de microneurochirurgie la un pacient diagnosticat cu craniofaringiom recidivant gigant de 8 centimetri a fost efecutata, intr-un spital privat, de o echipa interdisciplinara (ATI, neurochirurgie), coordonata de medicul Sergiu Stoica.
In contabilitatea firmei SMANIC, care apartine familiei Mischie, au fost gasite facturi pentru lucrari care nu au fost executate, dupa cum a precizat prim- procurorul Gheorghe Emil Mota, seful Parchetului de pe linga Tribunalul Gorj • Documentele au fost incheiate intre SMANIC si ROVIMCON, firma lui Ion Raitaru, constructorul blocurilor ANL din Tirgu Jiu • Raitaru i-a modernizat lui Mischie tipografia SANDANIC si bazinele de pastravi de la Runcu • Prieten cu Mischie, prieten si cu Florin Circiumaru, primarul din Tirgu Jiu, caruia i-a construit casa • ROVIMCON a cistigat lucrari de zeci de miliarde de la Primaria Tirgu Jiu Procurorii gorjeni care se ocupa de dosarul "SMANIC", in care Nicolae Mischie este acuzat de contrabanda cu masini, au descoperit ca societatea fara activitate patronata de fostul presedinte al Consiliului Judetean Gorj a avut relatii contractuale cu SC ROVIMCON SA Rovinari, administrata de Ion Raitaru.
Mai cunoscator pare insa presedintele PSD Dolj, Ion Calin, care confirma existenta a doua facturi din 2005, pe care insa le contesta. ... N-avea cum sa ramana neplatite doua facturi de 15 milioane in total. Nu stiu de unde au aparut acum facturi din 2005.
Reprezentantii Camerei Nationale a Taximetristilor din Romania (CNTR) au obtinut la inceputul saptamanii de la mi-nistrul Finantelor, Sebastian Vladescu, promisiunea ca se va revizui legislatia astfel incat taximetristii nu vor mai fi obligati sa emita facturi fiscale clientilor.
Interdictie la facturi Potrivit noului act normativ, de la data declararii ca inactiv, contribuabilul nu mai are dreptul sa utilizeze facturi, facturi fiscale si alte documente sau formulare tipizate cu regim special.
Vor fi insa niste facturi produse de fiecare comerciant in parte, dupa propriul model. ... Normal este ca fiecare agent economic sa aiba propriile facturi, mai ales ca, in ultima perioada, afacerile cu facturi false au luat avant, indiferent de masurile de securitate luate de Imprimeria Nationala la realizarea lor.
Regimul de tiparire si numerotare pentru facturi va fi stabilit de companiile impozabile stabilite in Romania, factura urmand sa fie identificata printr-un numar de ordine, in baza uneia sau a mai multor serii.
S-a dovedit ca acesta a introdus in tara, prin Biroul Vamal Bors, echipamente electrice pentru care a prezentat trei facturi externe in valoare de 3.500.538 de euro.
Toate operatiunile cu cota de 9% sau 19% realizate pe teritoriul national, cu alte persoane impozabile inregistrate in scopuri de TVA, pentru care au fost emise facturi, inclusiv facturile pentru avansuri;
Galatenii sunt "fericitii" platitori ai celor mai "umflate" facturi aferente consumului de gaze naturale. ... Asa se face ca galatenii au ajuns sa plateasca facturi mai mari desi consuma acelasi volum de gaze ca un brasovean sau prahovean.
Aveti facturi restante la utilitati de peste 100 de lei? ... Daca iti schimbi domiciliul si ai lasat una sau mai multe facturi restante notificarile companiilor de utilitati nu mai ajung la tine.
Practic, afacerile firmelor respective sunt blocate, din cauza ca entitatile economice nu mai au cod valid de TVA, adica nu prea mai pot emite facturi in regula. ... "Firmele inactive fiscal nu pot sa emita facturi", explica si un expert contabil din Craiova.
Ministrul Energiei, Virgil Popescu, ameninta furnizorii care au trimis facturi care incalca legea cu retragerea licentelor: "Nu poti sa iti bati joc de oameni", spune ministrul care a explicat si cum vor returna furnizorii banii oamenilor care au primit facturi gresite la energie si gaze
google-analytics.com